De meest populaire Starbucks-drankjes

Geschreven door Redactie

Deze beste Starbucks-drankjes zijn niet alleen populair op basis van smaak, maar kunnen ook worden besteld en aangepast om schuldeloos van te genieten, terwijl je geniet van hun wenselijke en unieke smaken!

Dus als je je afvraagt ​​wat je bij Starbucks moet bestellen, hier zijn enkele van de beste Starbucks-drankjes!

1. Vanille Latte

De vanille latte kan een van de beste Starbucks-drankjes zijn om te bestellen om gezondheidsdoelen onder controle te houden.

2. Iced White Chocolate Mokka

De "witte chocoladeverrukking" is misschien wel een van de beste Starbucks koude dranken op basis van smaak.

3. Pumpkin Spice Latte


De Pumpkin Spice Latte, of terloops en beter bekend als 'PSL', is een van de meest populaire Starbucks-drankjes. En gemaakt met echte pompoen, kaneel, gember en kruidnagel, wat is er niet lekker aan? (Naast de 50 gram suiker…)

4. Kaneelbroodje Frappuccino Blended Coffee

Een van de beste koude dranken van Starbucks wordt beschreven als "Dolce-kaneelsiroop vermengd met koffie, witte chocolade-mokkasaus en vanillestokje, gegarneerd met slagroom en een kaneel dolce-strooisel. Zoet en pittig… Zo rollen we.”

5. Java-chip Frappuccino

Mokkasaus en Frappuccino-chips worden gemengd met koffie, melk en ijs. Dan, barista's top met slagroom en mokka-motregen en om je eindeloze java-vreugde te brengen! Hoewel het op dit moment misschien vreugdevol is, moet je die Java-chips laten stromen en het gewicht gemakkelijk kan inpakken.

6. Warme chocolademelk


Voor die chocoladeliefhebbers wordt de warme chocolademelk beschreven als "Gestoomde melk met vanille- en mokka-stropen. Gegarneerd met gezoete slagroom en motregen met chocoladesmaak.”

7. Groene thee Crème Frappuccino Blended Crème

De Green Tea Crème Frappuccino Blended Crème bevat premium matcha groene thee.

8. Chai Latte

De chai latte is zwarte thee doordrenkt met kaneel, kruidnagel en andere verwarmende kruiden. Het wordt gecombineerd met gestoomde melk, alles overgoten met schuim voor de perfecte balans tussen zoet en pittig!

9. Karamel Cacao Cluster Frappuccino Blended Coffee

De verleiding van Starbucks Caramel Cocoa Cluster Frappuccino® Blended Coffee staat in zijn titel. En de attractie magnetiseert alleen met zijn verhaal van "een smaakbotsing van chocolade, noten en karamel."

10. Citroenreep Crème Frappuccino Blended Crème

Als het leven je citroenen geeft, nip je dan aan Lemon Bar Crème Frappuccino Blended Crème? Hoewel het misschien een van de meest populaire drankjes is vanwege zijn verfrissende aantrekkingskracht, gaf Starbucks het meer dan citroenen. In feite bevat de koude drank 55 gram suiker van crème Frappuccino-siroop, vanillesiroop en een topping van karamelsuiker.Onze Ambassadeurs