Het event atelier Almere organiseert groot online event

Geschreven door Redactie

Samira Salman van het event atelier Almere organiseert samen met Melanie Westdijk uit Rotterdam vanuit haar coworkspace aan de Grote Markt op 30 en 31 mei een tweedaags online event voor zakelijke eventplanners. “Van de zeventien sprekers komen er drie uit Almere.”

Dit evenement, de Event Planning Days, is gratis te bezoeken voor iedereen die zakelijke events organiseert. Deelnemers kunnen vanuit huis meekijken naar talks, expert panels, workshops en inspiratiesessies over event strategie, event design, event management en event marketing.

Uitgebreid programma

Ook Director Event Management van de Floriade, Debby Toorenaar zal spreken op dit event. Zij deelt haar ervaringen welke lessen zij leerde door het organiseren van zo’n grootschalig en langdurig evenement. Andere sprekers uit Almere zijn Linda Graanoogst die eventplanners vertelt hoe ze met hun event de pers kunnen bereiken en Randall van Poelvoorde die zijn toekomstvisie deelt en uitlegt wat je met de metaverse kan.

Met dit inhoudelijke programma hopen ze een verandering teweeg te brengen in hoe we in Nederland zakelijke evenementen organiseren. Het kan echt veel effectiever voor zowel het bedrijf die het organiseert als de bezoeker.

Op locatie bijwonen

Hoewel het event online plaatsvindt, is er bovendien fysiek voor enkele eventplanners plek in het event atelier. Salman licht toe: “Er zijn nog enkele flexplekken beschikbaar waar mensen vanaf hun eigen laptop kunnen inloggen. In de pauzes is er tijd om met andere eventplanners van gedachten te wisselen over de onderwerpen en te netwerken. Het is altijd goed om elkaar nog beter te leren kennen dan alleen online.”  

De organisatoren Samira Salmen en Melanie Westdijk zijn ook host van het event en nemen het event vanuit de vergaderruimtes in het event atelier op. Na de eerste dag gaan ze met een groepje event planners uit eten om gezamenlijk na te praten en te netwerken.

“Het lijkt wel een droom die uitkomt. Met mijn eigen coworkspace wil ik graag een hub creëren voor eventplanners. Met dit event maken we daar een mooie, eerste stap in”, vertelt Samira.

Organiseer jij ook weleens zakelijke evenementen zoals congressen of kennissessies? Meld je dan gratis aan voor dit evenement via https://www.eventplanningdays.nl.

Foto is gemaakt door: Erwin Budding Photography

Onze Ambassadeurs