Kom naar Circus CirKL!

Geschreven door Redactie

Naast het koord dansen, je innerlijke leeuw bevrijden en alle ballen uit de lucht laten vallen; dat is Circus CirKL.

Het vuur temmen, de clown in jezelf herkennen en je ware wilde natuur ervaren. Eigentijds, eigenwijs, eigen. Kom in je element in het moment!

Esplanade Almere centrum

De bubbles van Circus CirKL staan van 17 tot en met 19 juni op de Esplanade, in het centrum van Almere, tijdens het Ally Art & Architecture festival. Een bezoek aan de EXPO en korte films in het opblaasbare paviljoen is al een beleving op zich. Daarnaast zullen alle workshops en activiteiten van Circus CirKL zowel in als rondom de tent plaatsvinden, op het stadsstrand, de groene weiden van de Esplanade en aan de rand van het Weerwater. Alle activiteiten zijn zowel door volwassenen als kinderen te volgen, dus kom vooral samen genieten!

Wat is Circus CirKL?

Circus CirKL bestaat uit een rondtrekkend bont gezelschap van bezielde kunstenaars die deel uitmaken van het kunstenaarscollectief CitySenses. Ze werken stuk voor stuk vanuit hun verbondenheid met de aarde. Via performance, workshops en gezamenlijk experiment delen ze levendige ervaringen met bezoekers, gebruikmakend van de vijf elementen aarde, water, vuur, lucht èn liefde.

Zinnenprikkelende slotshow

Op vrijdag- en zaterdagavond geeft Circus CirKL van 20:30 tot 22:00 uur een spectaculaire slotshow rondom de bubble-tent. Alle ontdekkingen en creaties van de middag-workshops worden verwerkt in een actuele en interactieve presentatie waarbij alle vijf de elementen worden gevierd samen met het publiek. Samen met clown Buuk en de kunstenaars beleef je de elementen aarde, water, vuur, lucht en liefde op een eigenzinnige manier.

Flower Power Walk-Expo

Tijdens Circus CirKL wordt ook gewerkt aan panelen voor de Flower Power Walk. Deze wordt feestelijk geopend op zaterdag 18 juni om 12 uur bij de tent van Circus CirKL. De Flower Power Walk-expo zal uitgroeien tot 42 menshoge doeken die deze zomer te zien zijn op de Wandellaan langs het Flevoziekenhuis.


De bubble-tent van CitySenses is op 17-18 en 19 juni a.s. te bezoeken op de Esplanade, tijdens het Ally Art & Architecture festival in Almere Centrum

Foto: Marcel Kolder, CitySenses

Onze Ambassadeurs