Ondernemen(d) in Almere

Geschreven door Redactie

Vol energie en aanstekelijk enthousiasme beginnen aan een nieuw concept

Almere is twee nieuwe ondernemers en voorál een kleurrijke en inspirerende plek rijker: Monique en Rosalien hebben hun headsets aan de wilgen gehangen en begin april de deuren geopend van een gloednieuwe conceptstore aan de Marktmeesterstraat 10 in Almere Stad: Moon & Roos! Tijdens de lange coronaperiode besloten de dames hun kantoorbanen op te zeggen en het roer om te gooien: ‘De coronaperiode heeft ons vooral laten inzien dat je moet doen waar je blij van wordt!’
 
Gelukkig heeft deze periode ook positieve inzichten opgeleverd. Door onder andere het gemis aan sociale contacten en de overheersende negatieve coronaberichtgeving, ontdekten Monique en Rosalien hun nieuwe ambitie: een nieuw winkelconcept neerzetten waar iedereen blij van wordt, dat onderscheidend is, inspireert en zorgt voor een positief gevoel. Een vrolijke plek gedragen door enthousiasme, wat zorgt voor een lach op je gezicht.


Het idee van een conceptstore

Bij Moon & Roos vind je een variatie van productsoorten die allemaal bijdragen aan het winkelconcept. Je vindt hier de leukste en met passie samengestelde collectie kleding voor dames en kinderen, prachtige sieraden, stijlvolle meubels en trendy lifestyle accessoires. En je winkelervaring kun je combineren met een goede kop koffie of thee met een zelfgebakken koek in het horeca gedeelte. Ook de fijne meubels waarop jij zit en de koffiebonen waarmee jouw koffie is gezet, kun je bestellen. Je neemt het fijne gevoel dus gewoon mee naar huis!

Een aanwinst voor de stad Almere

Moon & Roos brengt een welkome diversiteit in het winkelaanbod in Almere. Je vindt deze samenstelling van artikelen nergens anders in Almere. ‘Onze klanten bevestigen wat wij al jaren dachten; er is behoefte aan winkels waar je warm wordt ontvangen, ontspannen kunt winkelen en aandacht wordt besteed aan jou als klant. De reacties zijn overweldigend; de klanten zijn zo enthousiast! Een (glim)lach op de gezichten van de klanten maakt niet alleen hun dag maar ook die van ons.’

Kleurrijke samenwerking met lokale ondernemers

Als je binnenkomt bij Moon & Roos valt de kleurrijke en trendy inrichting direct op. Deze uitstraling is sfeervol en ongedwongen. Er is een fijne sfeer gecreëerd wat mede te danken is aan de samenwerking met lokale ondernemers. Zoals de TheCrazySmile die de kinderkledingrekken heeft gemaakt van hout van de populieren die op het Floriadeterrein hebben gestaan. En de presentatiemeubels zijn gemaakt van hout dat onder andere gebruikt is voor het opbergen van kunst in het Rijksmuseum. Ook lokale ondernemers Sign&Meer en Aktief Bloemsierkunst hebben een bijdrage geleverd aan het prachtige resultaat!  

Nieuwe trend in Almere?

Eigenlijk hopen de dames met hun nieuwe conceptstore ook trendsettend te zijn. ‘Almere is een grote en nog altijd groeiende stad. Almere verdient het om minimaal net zo’n leuke winkelstad te worden, zoals je veel ziet in andere (grote) steden. Waar je zomaar opeens verrast wordt door een leuk winkeltje op een plek waar je het niet verwacht.’ 

Leuke openingsactie(s)

Tot en met 14 april is er een openingsactie van 10% korting op het hele assortiment. Voor meer leuke openingsacties deze maand, volg Moon & Roos op Instagram: @moonroosconceptstore. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan vooral een kijkje bij Moon & Roos op de Marktmeesterstraat 10 (zijstraat van de Grote Markt richting het station).  
 

Onze Ambassadeurs