MASCOT® WORKWEAR gaat opnieuw voor de #UltimateStretch

Geschreven door Redactie

MASCOT® WORKWEAR is voor het derde seizoen op rij shirtsponsor in de vierde en beslissende periode van Almere City FC in de Keuken Kampioen Divisie.

De producent van werkkleding voor iedere beroepsgroep in de bouw, industrie, transport, logistiek en weg- en waterbouw geeft hiermee de club een flinke steun in de rug tijdens een moeilijke voetbaleditie en een allesbeslissende periode. De steun pakt vooralsnog goed uit; Almere City FC won de eerste wedstrijd in de periode gisteravond met 1-2 van Jong FC Utrecht.

MASCOT® WORKWEAR en Almere City FC zijn in totaal vier seizoenen innig met elkaar verbonden, waarvan nu dus voor de derde keer als shirtsponsor. Het is de eerste keer dat MASCOT® WORKWEAR shirtsponsor is in een periode dat de tribunes volledig mogen worden bezet. De vorige twee perioden gooide corona roet in het eten.

Danny Bonn, Market Director Benelux van MASCOT® WORKWEAR, kijkt er mede door de bijzondere omstandigheden enorm naar uit: ,,Aan de ambitie en aanpak van de club is niets veranderd. Ook in deze moeilijke sportieve tijd past deze uitstekend bij MASCOT® WORKWEAR. Bovendien blijft het uitgangspunt hetzelfde. De vierde periode is de #UltimateStretch en Almere City FC heeft nog alles om voor te spelen. Mede vanwege het feit dat er weer publiek in het stadion mag zijn, zien wij de komende periode met veel enthousiasme tegemoet.”

Als onderdeel van het partnership organiseert Almere City FC na dit seizoen in de zomermaanden opnieuw de MASCOT® Business Cup. De eerste succesvolle editie afgelopen september zag het businessteam van AZ Alkmaar gekroond worden tot kampioen.

Almere City FC commercieel manager Wouter Griekspoor is blij met de nieuwe inmenging van de werkkledingproducent bij de betaald voetbalorganisatie: ,, Het siert MASCOT® WORKWEAR dat zij na twee seizoenen vol uitdagingen er vol overtuiging een derde seizoen als shirtsponsor van de vierde periode aan vastplakken. Daarnaast schuilt achter dit schitterende bedrijf een ontzettend creatief en toegewijd team, wat dit partnership extra leuk maakt. Alle ingrediënten voor een succesvol partnership zijn dan ook aanwezig en kijk nu al uit het slotstuk: de tweede editie van de MASCOT Business Cup.”
 
Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs