Muziekschool Your Musiqskool start Crowdfunding voor End of Season Concert & oprichting stichting

Geschreven door Your Musiqskool

Na 2 jaar mag Your Musiqskool, eindelijk weer het End of Season Concert live op locatie met publiek organiseren!

Een lokaal evenement waar jong talent in de spotlights staan en hun muzikaal talent mogen laten zien onder grote belangstelling van bezoekers binnen en buiten de muziekschool. Om het End Of Season mogelijk te maken, is YMS dit jaar een crowdfundingsactie gestart via Voordekunst, het platform voor de creatieve sector.

Deze 9e editie en 10jarig jubileumconcert wil Your Musiqskool organiseren op zaterdag 2 juli. Na 2 jaar voornamelijk online les door corona, lockdown in en uit, online concerten kunnen de leerlingen, ouders, familie, vrienden maar ook bewoners uit Almere eindelijk weer genieten van live muziek gespeeld door almeerse jeugd. Van muziek genieten zoals het bedoeld is: met elkaar.Ook is het een podium waar talenten als jazzvocalist Jaïnda (Mathijs gaat door, Flevo Jazzfestival,, winnares Kunstbende ) en Benthe Renee (Kunstbende en diverse festivals), Rianne (deelnemer Prinses Christina Concours)hun ervaring hebben opgedaan.

Help het End of Season mogelijk te maken en steun jong muzikaal talent
Met de actie wil Your Musiqskool zowel het EOS en de oprichting van de stichting realiseren, zodat zij met projecten als End Of Season, open podia, Your Musiq Live radioshow en talenttraject Your Musiq Academy jong talent kunnen helpen in hun muzikale ontwikkeling. O.a. Het Prins Bernhard fonds en Cultuurfonds Almere steunen dit project. Doneren kan al vanaf vanaf 10 euro. Ook kan je als bedrijf bijvoorbeeld Friend of EOS worden.

Za 2 juli end of season middagprogramma young ones t/m 12 jaar
YMS students t/m 12 jaar

Zaal open: 13.45 Start programma: 14.15 – 16.15

Zaterdag 2 juli avondprogramma eos on stage
YMS students vanaf 12 (v.o.)
Zaal open: 18.45 Start programma: 19.15 – 21.30
Afsluiting met het talentblok

Locatie Smit Sound Service, Steiger 200, 1351 AW Almere.

Ook donateur of sponsor worden of het concert bijwonen?
yourmusiqskool.nl |036 3001063