Nieuw ticketplatform voor Almere City FC: Tymes4

Geschreven door Redactie
Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Almere City FC heeft zich aangesloten bij Tymes4 voor de implementatie van een nieuw ticketplatform. Het ticketplatform is sinds half juli in gebruik en geeft Almere City FC ongeëvenaarde mogelijkheden op het gebied van kaartverkoop. Het Tymes4 ticketing platform is de afgelopen maanden uitgegroeid tot marktleider in het Nederlandse voetbal.

Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development: ,,Een paar jaar geleden was ons plan om een kaartverkoopoplossing te ontwikkelen specifiek voor betaald voetbalorganisaties. Inmiddels mogen wij ons als leverancier van het Tymes4 ticketing platform marktleider van Nederland noemen, iets waar we enorm trots op zijn. En het zijn implementaties als deze bij Almere City FC waarvoor we het doen: Vanaf het eerste moment was het contact plezierig en constructief en is er (ook) aan de kant van Almere City veel werk in korte tijd verzet. Veel dank en oprechte complimenten daarvoor; nog niet eerder is een club in zo’n korte tijd overgestapt. Dat belooft wat voor onze verdere samenwerking!”

,,Tymes4 is een bewezen ticketplatform met voelsprieten in de voetballerij en geeft onze extra mogelijkheden om onze reeds succesvolle acties op het gebied van marketing en verkoop verder uit te bouwen en te analyseren,” aldus communicatiemanager Perry Hendriks van Almere City FC. “Een kaart kopen in dit ticketsysteem is intuïtief en gaat onherroepelijk tot meer conversie leiden.”

Ook ervaren hoe het is om een nieuw kaartje te kopen in het ticketingsysteem? Ga naar tickets.almerecity.nl!

Over Tymes4

Tymes4 is een high-end ticketing system, ontwikkeld door Ormer ICT Software Development BV. Het platform is volledig toegespitst op professionele voetbalorganisaties en is momenteel in gebruik bij veertien Nederlandse clubs die uitkomen in de Eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie. Onder andere Feyenoord, Excelsior, FC Groningen, FC Utrecht en Willem II maakten eerder de keuze voor Tymes4.


Onze Ambassadeurs