Strandfestival Zand in Almere

Geschreven door Redactie

Blijf jij deze zomer thuis en ben je op zoek naar de leukste uitjes, festivals of andere evenementen? Dan is het Strandfestival Zand een echte aanrader! En nog lekker in de buurt ook.

Volop genieten van meezwepende livemuziek, de zon, het water en het zand tussen je tenen. Wat wil je nog meer? Misschien een lekkere cocktail of een andere versnapering? Het kan allemaal op Strandfestifal Zand. Het wordt gehouden op zaterdag 20 augustus vanaf 13:00 uur en duurt tot 00:00 uur. Uiteraard zijn er bekende Nederlandse artiesten aanwezig zoals Nick & Simon, Kraantje Pappie, Snelle en nog veel meer! Kijk voor de volledige line-up op de website. Om je dorst te lessen en je honger te stillen is er een “Food area” gerealiseerd. Daar heb je een keuze aan diverse foodtrucks, bars met lekkere verfrissende zomerdrankjes die het festival compleet maken.

Kijk voor meer informatie, het laatste nieuws en voor tickets op www.strandfestivalzand.nlOnze Ambassadeurs