Steiger Festival was weer een groot succes

Geschreven door Redactie

Dit weekend vond het Steiger Festival weer plaats op het bedrijventerrein in Almere Haven. Er waren verschillende festiviteiten en veel verschillende bedrijven die bezoekers een kijkje achter de schermen gaven.

Per treintje konden bezoekers langs allemaal verschillende culinaire hotspots om daar een exclusieve tour achter de schermen te nemen. Ook waren er verschillende optredens van lokale artiesten over het hele bedrijfsterrein. Bezoekers konden een kijkje nemen over de rommelmarkt. Ook was er een kunstexpositie en een modeshow.

Doel

Gedachte achter dit festival is het aanjagen van circulaire bedrijvigheid in Almere. Ook stond het festival in het teken van duurzaamheid, en recyclen. Bedrijven konden laten zien wat hun bedrijf doet met duurzaamheid en met de activiteiten konden mensen er achter komen wat duurzaamheid voor bedrijven betekend. Met de georganiseerde rommelmarkt konden mensen zelf een handje meenemen met het recyclen van producten.

Onze Ambassadeurs