Feestelijke opening buurtmarkt Homeruskwartier 6 oktober 2018

Geschreven door Redactie

Op het plein rond de Homerusmarkt in Homersukwartier wordt elke zaterdag (tot 16.00 uur) een buurtmarkt georganiseerd. Hier vindt u kramen met groente & fruit, vis, brood, kaas, noten/zuidvruchten, olijven, dierenbenodigdheden, bloemen, make-up, kleding, schoenen, Tupperware en kramen met Grieks, Thais en Surinaams eten, loempia's en patat/snacks. Ook is er plek voor niet commerciële kramen voor buurtbewoners, stichtingen of verenigingen uit Almere Poort.

Kom 6 oktober naar de feestelijke opening met gratis kinderactiviteiten en heel veel spetterende openingsaanbiedingen. De markt is een initiatief van ondernemers uit de Homerusmarkt ondersteund door buurtbewoners en gevat in de stichting Buurtmarkt Almere Poort. Deze stichting stelt zich ten doel om een aantrekkelijke markt te realiseren die bijdraagt aan de diversiteit aan voorzieningen en verbinding in de wijk. De gemeente ondersteunt dit initiatief maar de markt. Via de facebookpagina Markt almere-poort is het laatste nieuws over de markt te volgen.