De Buurtcamping komt deze zomer naar Beatrixpark!

Geschreven door Redactie

Elk jaar gaan buurtbewoners door heel Nederland op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren.

Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit. In het eerste weekend van de zomervakantie – van 12 tot 14 juli – transformeert Beatrixpark tot een heus kampeerterrein. Buurtbewoners kunnen dan een weekend lang kamperen in dit park. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het ons-kent-ons gevoel.

Je geniet een weekend lang van de natuur, de eigen buurt, lekker eten en drinken, allerlei activiteiten en natuurlijk van het contact met elkaar. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het buurtgevoel.


We willen graag een mooie mix aan buurtbewoners op de camping. Daarom is er een maximaal aantal plekken beschikbaar. De prijzen zijn: 

  • €17,50 per tent en €15,00 per persoon voor het hele weekend 
  • Vrijwilligers betalen €7,50 voor hun tentplek en niets per persoon en mensen met een kleine portemonnee betalen €7,50 voor hun tentplek en €7,50 per persoon voor het hele weekend
  • Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis.

Meld je aan via de website van De Buurtcamping.

Onze Ambassadeurs