Wie goed doet, goed ontmoet...

Geschreven door Redactie

Je kent vast wel het gezegde van “wie goed doet, goed ontmoet”. Als je goed doet voor anderen, kan je verwachten dat er ook goede dingen voor jou gebeuren.

Een goede daad van vriendelijkheid verrichten is een van de beste dingen die je ooit in je leven zou kunnen doen voor een ander. Je kunt bijvoorbeeld wat eten doneren, het eten voor de persoon achter je betalen wanneer je door de drive rijdt. Vrijwillig helpen bij een dierenasiel is ook een goede daad. Wil je je lokale gemeenschap helpen? Kijk dan rond en benader lokale winkeltjes en kijk wat zij het meest nodig hebben. Je kunt ook je buurman een plezier doen!. Je kunt ook vreemden een goede daad doen door bijvoorbeeld een kopje koffie voor hen te kopen. De mogelijkheden van vriendelijke daden zijn eindeloos. Vriendelijkheid kost niets en fleurt mensen op

Probeer het eens uit en je ziet vanzelf dat het je een goed gevoel van voldoening geeft. Als je goed doet voor een ander gaat dit over naar mensen in je omgeving en zo maak jij de wereld een stuk beter.Onze Ambassadeurs