Zo maak je American pancakes

Geschreven door Redactie

Hoe maak je zelf gemakkelijk American pancakes?

Hieronder vindt je het recept voor American pancakes. Geniet van het van het klaarmaken van dit recept en vooral van de smaak van deze heerlijke pancakes.

Bereiding

Doe het meel in een kom en voeg een snufje zout en suiker toe. Door een kuil in het midden te maken voeg je de eieren en melk toe. Meng het door elkaar met een garde en laat het mengsel vervolgens 15 minuten rusten.

Verhit een beetje boter in een koekenpan maar gebruik niet te veel boter. Schep een hoopje beslag in de pan en smeer dit een beetje uit tot een goed rondje van ongeveer 10 centimeter. Voor zover het kan kun je nog a 2 hoopjes in de pan doen. Bak de onderkant mooi goudbruin in 2 a 3 minuten. Als er belletjes te zien zijn aan de bovenkant draai je de pannenkoekjes voorzichtig om. Bak ook de andere kant bruin.

Serveer de pannenkoekjes eventueel met een klontje boter, Maple Syrup, poedersuiker of stroop.

Onze Ambassadeurs