Een echte Vis à Vis voorstelling

Geschreven door Redactie

Het Almeerse theatergezelschap Vis à Vis werkt momenteel aan haar eigen zomervoorstelling Fragile. Deze is te zien van 7 t/m 29 september. Fragile is het regiedebuut van Gerold Guthman, al jaren een betrokken speler bij Vis à Vis.

Tijdens een routineverhuizing is de spanning tussen de broers voelbaar. Een kleine barst escaleert tot een enorme breuklijn in de broederband. Binnen een mum van tijd vliegen niet alleen de emoties, maar ook het servies door de kamer.

Rinkelende kopjes, gebroken servies, vallende piano’s, zoekgeraakte spullen. Niet bij verhuisbedrijf Firma Kracht & Zn. Daar zijn je bezittingen in goede handen. Met professionaliteit en passie nemen de broers al je verhuiszorgen weg.

In de voorstelling Fragile laat Vis à Vis zien hoe breekbaar dierbare familiebanden zijn. Onder de oppervlakte gapen onuitgesproken ravijnen van jaloezie en onbegrip. Fragile is een virtuoze, muzikale comedy die je doet afvragen of business & family wel zo’n goede combinatie is.

Een andere zomervoorstelling dan je van hen gewend bent: dicht op de huid en in de nieuwe aanwinst op het terrein: De Octopus, een intieme theatertent. Anders dan anders, maar toch ook gewoon een echte Vis à Vis voorstelling.

Meer informatie vind je op www.visavis.nl.Onze Ambassadeurs