“Bij jullie was het tenminste nog warm” | Voorstelling Theater Djempol”

Geschreven door Redactie

Op 15 augustus en 17 september speelt Theater Djempol een nieuwe voorstelling in Casa Casla in Almere.

Theater Djempol speelt twee keer een voorstelling in Casa Casla van hun nieuwste voorstelling: “Bij jullie was het tenminste nog warm(warm). Op 15 augustus is de try-out en 17 september is de voorstelling.

Een onderzoek naar wat je niet weet over je familiegeschiedenis. Je hoopt op antwoorden, om boosheid, over wat anderen jouw familie hebben aangedaan, te rechtvaardigen. Een beeldende voorstelling, over hoe de familiegeschiedenis doorwerkt tot in de jongste generaKes. Dominique weet niets over haar opa, die Kjdens de Tweede Wereldoorlog door de Japanners geïnterneerd was in Nederlands-Indië. Hij lachte alKjd maar tevreden en zweeg.

Met (schaduw)poppen en interacKeve 3D-projecKes op basis van oude foto’s en een geluidsdecor zoeken Dominique, Wouter en Susan naar wat ze niet weten. Ze brengen het verleden tot leven met stemmen van verschillende generaKes. Klopt het beeld wat Dominique heeY van haar opa? Is het legiKem dat zij zich druk maakt? Wat vond opa ervan? Casa Casla; een ontmoeBngsplaats van en voor Almeerders. Casa Casla, gevesKgd aan het Weerwaterplein 3 in Almere Stad is een ontmoeKngsplaats van en voor Almeerders. De programmering bestaat onder andere uit exposiKes van lokale kunstenaars, voorstellingen en debatavonden over actuele onderwerpen, met als doel Casa Casla een toegankelijke culturele broedplaats in de stad te laten zijn. Een plek waar Almeerders graag naar binnen lopen en hun acKviteiten organiseren.





Onze Ambassadeurs