Ons Almere gaat nauw samenwerken met Beauty & Lifestyle Magazine 036 en Horeca-Events036

Gisteren is de samenwerking tussen de drie partijen beklonken met een goed glas wijn van onze Ambassadeur Bon Import.

Brenda en Frans kennen elkaar al van jongs af aan en wonen praktisch hun hele leven al in ons Almere. Zij weten daardoor als geen ander wat er in de regio gebeurt! De samenwerking met Ons Almere is dan ook een simpele 1-2-3 optelsom waarbij interesses, kennis, netwerk, aanbod en informatie met elkaar verbonden worden.

Wij zijn enorm blij met deze samenwerking waarbij we elkaar zullen versterken met behoud van onze eigen identiteit, aldus Brenda (Beauty & Lifestyle Magazine 036) en Frans (Horeca-Events036).

Samenwerken door cross-mediale communicatie en elkaar versterken met behoud van de eigen identiteit en onafhankelijkheid. Niet alleen hebben alle partijen op dezelfde manier hun huidige en toekomstige lezers een breder pallet te bieden door middel van een groter bereik, maar ook onze lezers en volgers worden breder en uitgebreider geïnformeerd. Deze samenwerking past perfect in onze gezamenlijke filosofie aangezien wij de inwoners van ons Almere zo breed mogelijk willen informeren over alle mogelijkheden van ons Almere. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan wat er te beleven valt in ons Almere en over bijzondere ondernemers uit ons Almere! Wij zijn enthousiast en zullen dit zeker over brengen op onze lezers.

Gezien het gezamenlijk bereik van de drie platformen is deze driehoek-samenwerking een ideale gelegenheid voor ondernemers om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen. Voor de lezers betekent dit nog meer leuke informatie over onze mooie stad!

Onze Ambassadeurs