Peek & Cloppenburg geopend in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Sinds gister is in het Centrum van Almere is Peek & Cloppenburg geopend in het oude V&D pand. Met ruim 4700 vierkante meter zet de warenhuis een indrukwekkend winkelconcept neer. 

Na de succesvolle opening van de winkel in Leidschendam, in het voorjaar van 2021, is dit de vijfde Peek & Cloppenburg winkel in Nederland. 29 2022 is de winkel aan de Citadel in Almere feestelijk geopend. 

4700 vierkante meter aan oppervlakte

Met de fikse winkeloppervlakte is en voor elk wat wils. De begane grond is ingedeeld voor de herenmode, terwijl er op de eerste verdieping damesmode wordt gepresenteerd. Daarnaast zijn op beide verdiepingen diverse sportartikelen van bekende merken. 

De winkel biedt verschillende internationale modemerken aan met daarbij originele winkel shops.

“We zijn erg blij om de vijfde winkel te openen na een geweldige opening in de Westfield Mall of the Netherlands in het voorjaar van 2021. Met de winkel in Almere willen we inspelen op de behoeften van onze klanten, door ze uit te nodigen in onze wereld en hen te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Dit bereiken we meteen zorgvuldig geselecteerd assortiment dat zowel onze eigen merken als wereldberoemde internationale merken omvat. Mode, geschikt voor alledaags gebruik, is een absolute trend en daar spelen we in Almere graag op in”, aldus Marc Hoeben, Regional Sales Manager bij Peek & Cloppenburg en verantwoordelijk voor de nieuwe winkel in Almere.

De nieuwe winkel van Peek & Cloppenburg is te vinden vanaf 29 september 22 aan de Citadel 16, 1315 VL Almere



Onze Ambassadeurs