Vier de herfst in Almere

Geschreven door Redactie

Eind deze week start de herfstvakantie! Wij voorzien je graag van inspiratie. Of je nu van een actieve vakantie houdt of liever even ontspant, in Almere is genoeg te beleven. Wil je een dagje Almere winnen voor het hele gezin? Lees snel verder!

Almere Jungle

Dierenpark Almere Jungle biedt het ideale uitje voor het hele gezin. Loop door de jungle en maak kennis met dieren en planten van over de hele wereld! Van wasberen tot alpaca's en van klauwaapjes tot meterslange slangen. En bekijk 's werelds grootste waterlelie of het vleesetende plantenmoeras. Ga op avontuur!

FunZone

Weer of geen weer: kinderen van 0 tot 12 jaar beleven de leukste avonturen in indoor speelparadijs FunZone! Ontdek glijbanen, trampolines, loopbruggen en veel meer. Op de Disco- dansvloer ga je samen helemaal los. Natuurlijk genieten jullie tussendoor van een lekker frietje en limonade.

Smullen & Spelen

De naam verklapt het al: bij pannenkoeken- restaurant Smullen & Spelen geniet je van heerlijke pannenkoek en kun je je helemaal uitleven in de speeltuin. Ga je voor een good old pannenkoek met stroop? Of laat je je verrassen door de Regenboogpannenkoek? Dat wordt nog lastig kiezen.

WIN!

Wil jij een dagje Almere winnen in de herfstvakantie inclusief alle bovengenoemde activiteiten? Klik snel op de link hieronder en vul het formulier in. De winnaar wordt vrijdag 14 oktober bekend gemaakt

Voor meer herfst uitjes bezoek Visit Almere

Onze Ambassadeurs