Blijf warm en droog met deze activiteiten in Almere

Geschreven door Redactie

Weer of geen weer: laat het je niet tegenhouden om er lekker op uit te gaan deze herfst. Met de leukste indooractiviteiten in Almere valt jullie dag niet in het water. Lees snel verder voor de beste tips!

Indoor Mountainbike

Test jouw skills bij Indoor Mountainbike. Hier leer je mountainbiken op een prachtig parcours van 4 kilometer in een kas. Droog en geschikt voor alle niveaus! Ook gevorderden kunnen hun hart ophalen. Maak jullie uitje compleet met Bike, Choc & Mallow en geniet na het biken van een heerlijke chocofondue!

Paviljoen de Oostvaarders

Een leuke tip voor een regenachtige dag: een high tea bij Paviljoen de Oostvaarders. In dit gezellige restaurant geniet je van een uitgebreide high tea met uitzicht op de Oostvaardersplassen. Reserveer vooraf of loop op zaterdagen gewoon binnen en schuif aan. Gezellig!

Jumping Jack

Ontdek dé urban trampolinehal van Almere en oefen de mooiste sprongen en salto's op de trampolines. Daag elkaar uit voor een battle op de balk of ontwijk de sweeper. Plezier gegarandeerd! Volwassenen springen lekker mee of bestellen een kop koffie bij The Coffee Club met zicht op de hal.

Bowling Almere

Een avondje bowlen is altijd een goed idee! Bowling Almere heeft maar liefst 24 moderne bowlingbanen. Gooi jij de meeste strikes of heb je stiekem de hekjes nog nodig? De verliezer trakteert op een drankje na in het gezellige grandcafé. Extra tip: Hier speel je ook GlowGolf


Agenda

• 22-10 en 29-10 Dia de Los Muertos

• t/m 23-10 Herfstvakantie bij Outdoorpark SEC Almere

• 28-10 t/m 6-11 Halloweenkermis

• t/m 30-10 Pumpkin Ride bij Indoor Mountainbike
Onze Ambassadeurs