Zelf een telefoonhoesje maken

Geschreven door Redactie

Maak nu zelf je eigen telefoonhoesje!

Ben jij ook best een beetje verslaafd aan je telefoon? Vast wel. Bijna iedereen kent het wel, je kan niet meer de deur uit zonder je telefoon. Maar het is wel een prijzige gadget die je natuurlijk goed wilt beschermen. Hoe leuk is het om zelf een tasje te maken waar jouw telefoon in kan? Zo blijft hij krasvrij in je tas en is hij op en top beschermd.

Wat heb je nodig?

  • Dikke stof/leer
  • Naald en draad

Zo moet het:

Maak een patroontje van papier door je telefoon op een papier te leggen en er aan alle kanten een halve centimeter bij op te tellen. Neem de lengte van je telefoon twee keer. Let het patroon op de stof en knip het ruim om de rand uit. Knip dan een stukje van een opvallende stof, en leg die midden op de stof en speld deze eraan vast. Naai het stukje stof nu vast op het hoesje. Stik nog een extra randje aan de bovenkant van je hoesje in een kleur die jij leuk vindt. Speld nu de zijkanten van de stof op elkaar. Zorg ervoor dat de kanten van de stof aan de binnenkant zitten, en naai het aan elkaar.

Je kan ook een simpelere versie maken. Dan laat je de extra stof weg.