Maak je klaar voor een superleuke Halloweenkermis

Geschreven door Redactie

Ja! Je leest het goed een kermis met Halloween thema! Dit past precies bij de spooky maand oktober en is een leuk alternatief als je geen tickets hebt kunnen kopen voor de welbekende Walibi Fright Night.

Op vrijdag 28 oktober 2022 tot en met zondag 6 november 2022 is de kermis te vinden in Almere Buiten bij Baltimoreplein 1. Je kunt op deze dagen genieten van de spannendste attracties voor jong en oud, griezel figuren, leuke spelletjes en een heleboel lekkernijen zoals Oudhollands snoep, suikerspin en gesuikerde kaneel Churros!

Kortingen

Ga je naar de kermis op een vrijdag? Dan heb je een goede dag uitgekozen, want dan is het namelijk MEGA kortingsdag! Die dag zijn alle attracties met korting toegankelijk. De kortingen zijn te vinden bij de attracties op de kermis.

Prikkelarme kermis

Voor de kermisliefhebbers die niet zo goed tegen te veel prikkels kunnen, is er een Prikkelarme kermis. De Prikkelarme kermis is er op zaterdag 29 oktober 2022 tussen 12:00 uur en 14:00 uur. Tijdens deze Prikkelarme kermis staan alle geluidsinstallaties en special effects uit en worden de lichten gedimd. Dit is een waar geschenk voor mensen met autisme, epilepsie of hoog sensitiviteit.

Meet & Greet

Elke kermis zijn er meet & greets met bijvoorbeeld personages van Paw Patrol en meer!





Onze Ambassadeurs