De Nieuwe Bibliotheek, Senior-Live en Computerhelpdesk organiseren de Dag van de Digihulp.

Geschreven door Redactie

Ter gelegenheid van de allereerste landelijke ‘Dag van Digitale inclusie’ vieren we in Almere Stad ons eigen digitale feestje!

De Nieuwe Bibliotheek, Senior-Live en Computerhelpdesk organiseren de samen de Dag van de Digihulp op zaterdag 26 november.

Op deze dag zijn er in bibliotheek Stad leuke workshops, interessante lezingen en tal van digitale spreekuren. Ook is er een Repair Café, een Digi Café en een informatiemarkt, allemaal op digitaal gebied. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al handig bent met je laptop of smartphone, er is voor ieder wat wils. Ken je iemand die hier wat aan heeft, deel dit bericht dan vooral.

Alle activiteiten zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Wil je meedoen met de workshops? Meld je dan vooraf aan, zodat je zeker bent van een plekje! Dit kan op www.denieuwebibliotheek.nl/digihulp of via 036 - 548 60 00.


Onze Ambassadeurs