Eerste Winterfeest Almeerderstrand 10 december

Geschreven door Redactie

Kampvuurtjes, broodjes bakken, live akoestische muziek, winterse workshops voor kinderen, glühwein, sfeervolle verlichting en nog veel meer.

Deze winterse ingrediënten vind je tijdens het Winterfeest op zaterdag 10 december van 15.00 tot 19.00 uur op het Almeerderstrand. Stad & Natuur organiseert dit gratis winterse evenement voor het eerst.  


Tussen 15.00 en 19.00 uur ontvangt onze bijzondere gastvrouw jou en je ouders. Je kunt van alles doen. Een broodje bakken boven een vuurschaal met Erik Fakkeldij en Joost Bosker. Je warm dansen bij de silent disco met DJ Kringloop. Rondom het kampvuur luisteren naar singer-songwriter Daniel van der Zee. Een kerstbal versieren met Leonie van der Voort. En je laten verrassen door Gerard Poot, hij vertelt een winters verhaal en doet goocheltrucs. Kleur in Cultuur leert je schemer- en nacht fotograferen en geeft een workshop kaarsen pimpen. Voor de stoere kinderen (en ouders) is er Archery Tag: test je pijl & boog skills. 

Strandrestaurant Poortdok zorgt tijdens het Winterfeest voor drankjes en hapjes in Winterse stijl.


Praktisch 

De workshops zijn gratis, alles is op basis van open inloop. Aanmelden is niet nodig. Houd er rekening mee dat het koud kan zijn op het strand. De activiteiten vinden plaats tussen strandrestaurant Poortdok en het atelier van StrandLAB Almere. Je start bij de Stad & Natuurtent bij Strandrestaurant Poortdok. Ook bij minder mooi weer gaat het evenement door, een aantal activiteiten ijn in tenten of binnen bij StrandLAB.


Bekijk alle informatie over deze activiteit op www.stadennatuur.nl/almeerderstrand. Stad & Natuur organiseert sinds dit jaar regelmatig activiteiten op het Almeerderstrand. 


Elke dag is een stranddag. 



Onze Ambassadeurs