Poké Perfect en topchef Ron Blaauw slaan handen ineen

Geschreven door Redactie

Poké Perfect is een bijzondere samenwerking aangegaan met culinair ondernemer Ron Blaauw, bekend van zijn restaurants en televisieoptredens.

Ze creëerden samen drie special editions die vanaf 8 december op het menu staan bij alle Poké Perfect-vestigingen. Kies voor de Ron Gastro Bowl met rendang, tempeh of tempura shrimp. Alle drie lekkere, warme winterbowls.

Zet drie gepassioneerde ondernemers bij elkaar en er ontstaan bijzondere creaties. Hoewel Poké Perfect bekendstaat om een makkelijke en gezonde, snelle maaltijd en de restaurants van Ron Gastobar Groep gasten compleet in de watten leggen, vonden ze elkaar in het gedeelde streven naar de hoogste kwaliteit.

Ron Blaauw: "Quinta en Gerrit Jan trokken mij over de streep met hun kijk op eten en hun aanstekelijke enthousiasme. Ron Gastrobar Groep en Poké Perfect zijn beide bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en wij geloven dat je vanuit die filosofie de beste gerechten creëert. We hoefden dan ook niet heel lang over hun voorstel na te denken."

Match made in heaven

De eigenaren van Poké Perfect, Quinta en Gerrit Jan Witzel, en Blaauw staken de koppen bij elkaar en ontwikkelden drie warme, Indonesisch geïnspireerde bowls. Alle drie hebben een basis van sushirijst, verschillende groentes en sambal goreng telor (gekookt eitje in pittige saus) en worden gegarneerd met gebakken knoflook, chilivlokken, seroendeng en lente-ui.

Quinta Witzel: "Ron Blaauw is dé toonaangevende chef van Nederland met een fantastisch gevoel voor smaak en we wisten zeker dat we door samen te werken drie heerlijke, vernieuwende bowls op het menu konden zetten. Er is voor iedere smaak een bowl: wie graag vlees wil, bestelt de Ron Gastro Bowl met rendang, bereid naar het authentieke recept van Blaauws Indonesische restaurants. Visliefhebbers kiezen voor de bowl met tempura shrimp en voor vegetariërs is er de Ron Gastro Bowl met geroerbakte tempeh en ketjapsaus. De smaken, kleuren en texturen passen bij ons en bij Ron Blaauw: ze zijn een lust voor de mond én het oog!"

De special editions vormen de perfecte warme lunch of een heerlijk winters gerecht in de avond.

De Ron Gastro Bowls zijn vanaf 8 december tot eind februari 2023 verkrijgbaar bij alle Poké Perfect-vestigingen voor 12,90 euro (tempeh), 13,90 euro (tempura shrimp) en 14,90 euro (rendang).

www.pokeperfect.nl

Onze Ambassadeurs