Theatergroep SubSub speelt PRESSURE

Geschreven door Redactie

Fotograaf: Claudia Kamergorodski

Op 16, 17 en 18 februari speelt Theatergroep SubSub met 11 jonge makers, de voorstelling PRESSURE.

We zijn druk, we maken ons druk, we voelen de druk. De druk van buitenaf, van familie en vrienden en de druk van binnenuit. We leggen de lat steeds hoger en hoger. Elke dag de beste versie van onszelf zijn, dat lijkt hét ultieme doel te zijn geworden. Want je hebt over wat jezelf doet immers in controle toch? Dus als je faalt, is het ook je eigen schuld. Deze voorstelling is alleen op deze data te zien in de Voetnoot. Op alle dagen is de aanvangstijd om 20.15 uur en tickets zijn vanaf nu te koop voor 5,50 euro per stuk via www.subsub.nl/pressure/

Hier zijn wij de beste versie van onszelf. Geen tijd om te falen, geen tijd om fouten te maken. Fouten maken is voor watjes, voor mensen die niet in zichzelf geloven. Voor hen die niet geloven dat jij jouw leven kan bepalen. Waarom zou je jezelf druk maken?

We leggen de lat steeds hoger en hoger, omdat we niet bang zijn. Toch? Je hebt over alles wat je zelf doet controle. Toch?

Dus als je faalt, is het ook je eigen schuld. Toch?

Je werkt hard of je bent een student en niet zomaar een student, maar een topstudent. Daarnaast ben je voorzitter van de studentenraad, aanvoerder van het voetbalteam en help mee bij het organiseren van kunstkampen. Altijd een bijbaan of twee, want dat staat goed op je CV. Vergeet niet alles wat je doet op Instagram te posten, anders is het allemaal niet echt gebeurd. Toch?

Alles voor straks, alles voor later! Nu hard werken, straks relaxen. Toch?

Nu is het tijd! ONZE TIJD. Tijd om keihard te gaan, keihard te leren, keihard te werken, keihard te sporten, keihard te posten, keihard te geven zonder op te geven.

Want, dat doen anderen ook. Toch?

De voorstelling PRESSURE is alleen te zien op 16, 17 en 18 februari 2023 in de Voetnoot in Almere.

Over PRESSURE

PRESSURE is een montagevoorstelling over de alledaagse druk die jongeren vandaag de dag voelen vanuit de prestatiemaatschappij. De levenservaringen van de spelers zijn gebruikt ter inspiratie voor deze voorstelling. De montagevoorstelling hoort bij het makerstraject SubSubMakers. De makers krijgen o.a. speltrainingen onder begeleiding van professionals en bezoeken ook een aantal andere Almeerse gezelschappen. Deze voorstelling wordt geregisseerd door Ro, Rox, Roxy, Roxana Verwey.

Theatergroep SubSub Stadhuisplein 2 1315 HT Almere 036-8448148

Over het jongerengezelschap van Flevoland

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.


Onze Ambassadeurs