Indiaas klassiek concert bij Goede Rede Concerten

Geschreven door Redactie

Voor de tweede keer staat een concert Indiaas Klassiek geprogrammeerd bij Goede Rede Concerten, op vrijdag 3 februari a.s. Lenneke van Staalen (Indiase viool), Heiko Dijker (tabla) en Hari Kesevan (zang) spelen samen en brengen de luisteraar in vervoering met Raga muziek.  

Raga betekent kleur in klank in de vrije zin. Improvisatiemuziek binnen een raamwerk van melodie en ritme. Afgestemd op de tijden van dag en seizoenen.

Het concert heeft een organische opbouw van meditatieve stilte tot spannende snelle ritmes.

Feest van kleur

Op zaterdag 4 maart wordt deze concertserie afgesloten met een vrolijke Indiase festivaldag. De hele middag vieren we HOLI – het traditionele Lentefestival van kleuren, de essentie van diversiteit en eenheid. HOLI markeert het begin van de lente en staat symbool voor de overwinning van het goede op het kwaad. Er staan kraampjes met kunst, boeken en hapjes in de hal. Om 15u begint de dansvoorstelling met vier Indiase dansgroepen.

Goede Rede Concerten vindt het belangrijk dat Klassieke muziek uit diverse windstreken terug te vinden is in de programmering.  

Reserveren kan via www.goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467.


Onze Ambassadeurs