Jessie L’Herminez regisseert Dieven voor Toneelschuur Producties

Geschreven door Redactie

Een prachtige voorstelling over mensen die proberen hun weg te vinden in het leven

In Dieven stap je in de wereld van twaalf kleurrijke personages en ontdek je hun hartverscheurende verhalen. Je ontmoet onder andere een jonge uitgehongerde verzekeringsagent, zijn zus die droomt over wolven en hun vader in het bejaardentehuis. Maar je krijgt ook een inkijkje in het leven van een ambitieuze supermarktmedewerker, een zwangere tiener en een oude zangeres die haar man mist.

Dieven is geschreven door Dea Loher, een van de meest toonaangevende toneelschrijvers van dit moment en geregisseerd door Jessie L’Herminez voor Toneelschuur Producties. Jessie maakte er een ontroerende mozaïekvertelling van in een voor haar kenmerkende fysieke speelstijl.

Meeslepend en troostrijk theater

Laat je meeslepen en troosten door de verhalen van deze personages, gedreven door verlangens en worstelend met het leven zelf. Zichzelf staande houdend in onze complexe en overweldigende samenleving. Deze tragikomische voorstelling verovert je hart en blijft nog lang bij. Want worstelen we niet allemaal af en toe met de uitdagingen die het leven ons presenteert?

Dieven is te zien in Corrosia Theater, Expo & Film op dinsdag 25 april om 20.00 uur.

Kaarten kopen

Parkeren in Almere Haven is gratis en kaarten voor de voorstelling koop je makkelijk via www.corrosia.nl. Ook kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater terecht.

Onze Ambassadeurs