Kies voor veilige én snelle fietspaden: Support de Fietsers bond!

Geschreven door Redactie

Hobbelige fietspaden met scheuren en verzakkingen. Niet erg comfortabel en ook gevaarlijk. Het aantal ongevallen als gevolg van achterstallig onderhoud stijgt de laatste jaren.

De lokale Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers op plekken waar dat nodig is. Veilig naar je werk, school of andere bestemming? Support de Fietsersbond Flevoland! Doe mee met de challenge: “Kies voor veilig én snelle fietspaden!’’ Elke deelnemer ontvangt een gratis fiets-sleutelhanger. Meld je aan: www.ikdoemeejijook.nl #ikdoemeejijook #NMFFvervoer-challenge 


Met de fiets kom je overal en is gezond 

Fietsen is overal goed voor: voor de bereikbaarheid van steden en dorpen, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven. Wist je dat er ook snelfietsroutes zijn, ook wel genoemd fietssnelwegen? Dat zijn snelle fietsroutes tussen woonwijken en werkplekken die een alternatief zijn voor de auto. Ben jij ook voor veilige en goed onderhouden fietspaden en voldoende fietsenstallingen? Doe mee met de challenge en support jouw lokale Fietsersbond. Als bedankje ontvang je een gratis en unieke fiets-sleutelhanger!


1 jaar challenges voor 1 circulair Flevoland     

In mei staan alle challenges in het teken van ‘kies schoon vervoer’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl     


Onze Ambassadeurs