LOTTE DUNSELMAN / PRODUCTIEHUIS MEVROUW OGTEROP speelt het ontroerende relatiedrama

Geschreven door Redactie
Foto: Sanna Peper

Grote levensvragen komen voorbij in Ik zou liever Angel heten, te zien op dinsdag 9 mei in Corrosia Theater, Expo & Film. Aanvang 20 uur. 

Wie zijn wij eigenlijk, en waartoe zijn wij hier op aard? Twee stellen duiken diep in deze kwesties, geholpen door een stevige borrel.

Dronken mensen spreken de waarheid?

Met een bevriend stel in een vakantiehuisje zitten en dan nét iets te veel drinken. De gesprekken die onder dit gesternte plaatsvinden in Ik zou liever Angel heten worden naarmate de avond vordert steeds intenser en intiemer. Maar dat was ook de bedoeling: ze zijn gekomen om de tussenstand op te maken en hun levens te vergelijken.

Is het leven geworden zoals je het had verwacht?

Het wachten is alleen nog op Angel. Ondertussen praten ze verder. Over hun leven - is dat geworden wat ze ervan verwachtten? Of schikken ze zich in de rol die ze van dat leven kregen toegewezen? Menselijkheid, liefdesperikelen en pijnlijke stiltes wisselen elkaar af, terwijl ze de grenzen van elkaars kwetsbaarheden aftasten. Kun je ontsnappen aan de rol die lijkt opgedrongen door het sociale verkeer? In hoeverre is het nog mogelijk om jezelf te zijn? In Ik zou liever Angel heten spelen Lotte Dunselman en Wouter van Oord langzaam maar zeker toe naar de conclusie: iedereen speelt uiteindelijk zijn hele leven maar een rol… Zowel de Volkskrant als het NRC Handelsblad gaven de voorstelling 4 sterren! Een aanrader dus.

Kaarten kopen

Parkeren in Almere Haven is gratis en kaarten voor de voorstelling koop je makkelijk via www.corrosia.nl. Ook kun je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater terecht.

 

Onze Ambassadeurs