Comfort food bestellen in Almere

Geschreven door Redactie

Comfort food is altijd een goed idee en Almere heeft gelukkig een paar hele lekkere adresjes in huis! Denk juicy burgers, authentiek Grieks, gezonde pokébowls, pizza met popcorn en goedgevulde borrito's.

Kimono Almere

Sushilovers opgelet! Bij Kimono Almere serveren ze letterlijk al je favoriete Japanse gerechtjes, van verse sushi tot salades en noedels. Heb je snel last van keuzestress? Succes! Want op de kaart staan meer dan 110 verschillende opties. Aan de andere kant ben je hier dus ook niet snel uitgekeken. Het eten wordt in kleine porties bezorgd, dus je kunt lekker veel proeven en delen.

Yamas

Zin in een zwoele Griekse zomeravond, maar dan thuis? Ga los bij Yamas, de lekkerste Griek van Almere. Tijdens het eten voel je de warme zon op je gezicht schijnen, hoor je de kabbelende zee op de achtergrond en bereiden een paar stoere Griekse koks je eten. Alle klassiekers worden hier op traditionele wijze gemaakt. Yamas!


Fat Phills Diner

Op dit comfort food-lijstje mag een lekkere burger niet ontbreken. Gelukkig heb je in Almere Fat Phills Diner, de perfecte plek voor een heerlijke, high quality burger. Het eten komt hier in overvloed uit de keuken, the Americain way! Zorg dus voor een lege maag en bestel je burger bij Fat Phills Diner, want hier is alles lekker greasy and juicy!


Poké Perfect

De bowls van Poké Perfect zijn het perfecte (en gezonde!) comfort food. Hier kun je zelf een bowl samenstellen of een van de signatures bestellen. Een ding is zeker, ze hebben in ieder geval genoeg lekkers op de kaart staan! Naast pokébowls kun je namelijk ook nog kiezen uit verschillende side dishes en desserts. Voor ieder wat wils dus! 

Woodstone

Pizza is altijd een goed idee! Helemaal bij Woodstone, want hier heb je naast klassiekers ook een paar vreemde snuiters op het menu staan, zoals een pizza met hertenbiefstuk en chili-limoenpopcorn. Of je nou vegetarisch, glutenvrij, veganistisch, caloriearm of juist lekker ongezond wil eten, bij Woodstone hebben ze het. 

Taco Mundo

Ahh, golden oldie Taco Mundo. Ze stellen ons nooit teleur met hun taco's, burrito’s en tortilla’s. En er zit altijd wel een bij je in de buurt aangezien ze met twee vestigingen in Almere zitten.Onze Ambassadeurs