Nieuwe lijsttrekker 50PLUS Flevoland bekend

Geschreven door Redactie

Marc van Rooij uit Almere is de lijsttrekker voor 50PLUS Flevoland bij de komende Provinciale Staten-verkiezingen in maart volgend jaar.

Marc van Rooij is op dit moment fractie voorzitter van 50PLUS in de provinciale staten en zal in de komende periode ook de kar voor 50PLUS in de provincie Flevoland trekken.  

In deze afgelopen periode heeft 50PLUS duidelijk laten zie er toe te doen voor de 50PLUSsers in Flevoland en de leden hebben Marc van Rooij dan ook unaniem gekozen als lijsttrekker.
Op de kandidatenlijst wordt Marc van Rooij gevolgd door oud-raadslid uit Almere, Ton van de Berg en Jerry Schultze uit Lelystad. Landelijk algemeen secretaris van 50PLUS Harrold Kuiper is erg tevreden over de lijst, vooral omdat er, naast de top 3, vele actieve 50PLUS leden op de lijst staan.  


“Marc van Rooij heeft 50PLUS zowel in Almere als in de Provinciale Staten terug op de kaart gezet en dat is hard nodig gezien de uitdagingen waar 50PLUSsers dagelijks tegen aanlopen in Flevoland” 

Er is een mooi en goed gebalanceerd verkiezingsprogramma genaamd “Ruimte voor ontwikkeling met aandacht voor elkaar” een programma niet alleen maar voor de huidige 50PLUSsers maar ook voor de toekomstige 50PLUSsers. Een programma dat kijkt naar de huidige behoeften voor ouderen rekening houdend met de huidige jongere generatie, en goed aansluit bij het thema van 50PLUS “Stem nu Kies voor later”  


Onze Ambassadeurs