Schapen doen hun jas uit tijdens lentefeest Beestenbende

Geschreven door Redactie
Fotograaf: Jorn van Eck

Het wordt weer warmer, tijd voor de schapen om hun winterjas uit te doen. Dat gebeurt tijdens het Lentefeest op zondag 28 mei op Kinderboerderij de Beestenbende.   


Zondagmiddag 28 mei barst het lentefeest los op Kinderboerderij de Beestenbende. Het feest duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Ook hier worden de schapen van hun winterjas ontdaan en iedereen is welkom om te komen kijken hoe dat in z’n werk gaat. Kinderen kunnen hun eigen schaapherdersstok maken, een mooie lentevogel knutselen en zich uitleven bij het huttenbouwen. Of knutsel een leuk konijnenspeeltje voor de konijnen op de kinderboerderij. En je gaat op stap op het erf tijdens de interactieve theatervoorstelling. 


Goed om te weten 

Toegang tot de kinderboerderijen is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd, daarvoor worden strippenkaarten verkocht voor 6,00 euro (4 strippen, losse strip 2,00 euro). Check voor meer info www.stadennatuur.nl.


Locatie: M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere. Er is beperkt parkeergelegenheid, dus advies is om met fiets, lopend of openbaar vervoer te komen. 


Onze Ambassadeurs