Flevo Jazz is weer terug

Geschreven door Redactie

De eerste editie van Flevo Jazz was een groot succes. In een uitverkocht Kunstlinie vonden we de soul of Jazz. Dit jaar is het festival terug, met een boordevol programma vol bekende artiesten en aanstormend talent.

In de grote zaal, de big beats van o.a. Benjamin Fro en het Amsterdam Funk Orchestra, een vocale variatie van JAINDA tot Kris Berry in de middenzaal en intensive instrumentals in de kleine zaal. Daarnaast is er een clubcorner met wijnbar, een silent DJ patio, een vinyl beurs. En nog veel meer.

ZATERDAG 10 JUN | 17:00

LINE-UP

Amsterdam Funk Orchestra & Lillian Vieira | Benjamin Fro | Bram van de Glind | Dr. Brass | Gianna Tam & La Banda | JAÏNDA | The Hybrid Orchestra | JazzOut | Jessica de Boer | Julie Huard | Kris Berry | Leonard Luka| Matthijs Geerts Group | PARRA.DICE | Ruben Hein | Ruud Voesten’s Ambrosia | Trio Petit & Diverse dj’s van DJ.Talents.com | Diverse lokale en regionale talenten op de Talent Stage | Onder de bezielende leiding van Kunstlinie’s nieuwe houseband; 036 Band

Meer informatie

Programma & Tickets

Met dank aan

1Almere | Almere City Marketing |Almere Deze Week | DJ Talents | Gemeente Almere | SENA

Onze Ambassadeurs