Tales from the deep end; performance-avond in Casa Casla

Geschreven door Redactie

In Casa Casla aan het Weerwaterplein 3 in Almere Stad vindt zaterdag 3 juni aanstaande een bijzondere performance-avond plaats. De avond zal gevuld zijn met korte verhalen met movement art, improvisaties, muziek, objecten en artworks door Jos Rosier, Sara Pereira en Arianna Bianchini. 


Jos Rosier is maker, poet, performer, teacher. Vertelt verhalen door middel van performance en movement art, improvisatie, instant composition en meer. Meestal in combinatie met tekst en muziek/geluid.  

Sara Pereira uit Portugal is multidisciplinair performance artiest, dichter/schrijver, model en opleider. Haar opleidingen zijn onder andere: Ginasiano Escola de Dança, Bachelor in dans, Erasmus uitwisselingsprogramma, Dance In Art, iMAE (International Masters Artist Educator). Samenwerkingen met Instável, Kale, Madalena Victorino, Liliana Garcia, Pietro Romani, Carmine de Amicis, Maya Bodiley, Carolina Carloto.

Arianna Bianchini studeerde Physical Education op universitair niveau in Italië, in combinatie met een pre-professionele danstraining, getiteld The Bridge - Pigato Contemporary. Studeert sinds september 2022 in Arnhem, ArtEZ University of the Arts.

De zaal gaat open om 19:30 uur. Het programma start om ongeveer 20:15 uur. Ongeveer halverwege is er een pauze. Einde programma: rond 22:30 uur. Koffie, thee en non-alcoholische drankjes aan de bar.

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende link: https://Tales.eventgoose.com


Casa Casla; een ontmoetingsplaats van en voor Almeerders 

Casa Casla, gevestigd aan het Weerwaterplein 3 in Almere Stad is een ontmoetingsplaats van en voor Almeerders. De programmering bestaat onder andere uit exposities van lokale kunstenaars, voorstellingen van artiesten, gezelschappen en theatermakers en debatavonden over actuele onderwerpen, met als doel Casa Casla een toegankelijke culturele broedplaats in de stad te laten zijn. Een plek waar Almeerders graag naar binnen lopen en hun activiteiten organiseren.


Onze Ambassadeurs