Leuke activiteiten in Almere Jungle!

Geschreven door Redactie

Ga deze zomervakantie de verkoeling opzoeken in Almere Jungle!

Doe mee met A-Jay en beleef spetterend plezier. Let op, want de Tempel van Kayaan is nu voorzien van magische waterkrachten - hier gaat het niet alleen om spetteren! Geniet van het maken van geweldige bellen, speel buiten in de nieuwe speeltuin en ontmoet dagelijks A-Jay, de avontuurlijke Tokeh gekko. Maar wees gewaarschuwd! Van 22 juli tot 3 september zijn er meerdere plekken waar je in de jungle nat kunt worden. Dus, kom langs en beleef een heerlijk verfrissende tijd!

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en kom genieten van live muziek in het Jungle Café! Deze zomer betovert zangeres Christie Middel je met haar prachtige stem.

Terwijl je kinderen zich uitleven in de speeltuin, kun jij ontspannen en genieten van een heerlijke lunch met geweldige muziek op de achtergrond. Of het nu mooi weer is en je buiten op het terras wilt zitten, of als het weer wat minder is en je liever binnen op het terras vertoeft, wij bieden beide opties. Van 22 juli tot 16 augustus kun je elke woensdag en zaterdagmiddag bij ons terecht! De muziek begint om 13:30 en duurt tot 15:30, met pauzes tussendoor, zodat je in alle rust van de sfeer kunt genieten. Mis deze betoverende muzikale ervaring niet en kom langs om samen met ons te genieten van de zomerse klanken!

Onze Ambassadeurs