Nieuwe namen in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Er zijn weer verschillende nieuwkomers te melden in Almere Centrum.

Voor de lekkerste bubble tea is er YoYo Fresh Tea Bar. Liefhebbers van de authentieke Marokkaanse keuken zullen snel hun weg weten te vinden naar Lunays. En sneakerfreaks hebben met Courir een perfect nieuw adresje om hun collectie sneakers aan te vullen.

YoYo Fresh tea Bar

Wat Starbucks is voor koffie, wil het Nederlandse YoYo zijn voor thee. Specifiek voor bubble tea. Liefhebbers vinden hier de meest uiteenlopende teas waar verschillende toppings en kleurrijke tapiocaballetjes aan kunnen worden toegevoegd. Op het menu staan verse groene theesoorten, yoghurt shakes, milkshakes met melk of soyamelk en warme chai-variaties. Leuk weetje: franchisenemer van de bar in Amstelveen is Rachel Hazes en Patrick Kluivert zwaait de scepter over de bar in Barcelona. In Almere is Peter Tang de uitbater. Hij runt ook het Koreaans-aziatische restaurant Geonbae aan het Belfort.


YoYo Fresh Tea Bar opent eind juli aan de Schutterstraat 21. 

Courir

Het Franse merk Courir is één van de meest bekende namen in de sneakerwereld. Hun uitgebreide collectie sneakers, kleding en accessoires is populair bij een trouwe schare jonge, urban fans. Met het motto Share the Sneaker Spirit omarmt Courir een stijl die meer is dan alleen een trend en vooral een manier van leven uitdraagt. In de collectie zijn namen als Puma, Adidas, New Balance, Crocs, Havaianas, Converse en Polo Ralph Lauren te vinden.

Courir opende 16 juni aan de Stationsstraat 56a in Almere. 

Lunay’s

De Almeerse zussen Nassira en Asma openen 20 juli de deuren van hun Marokkaanse bistro Lunay’s. Ze besloten hun passie voor koken én ondernemen te combineren en zelf een restaurant te beginnen. Op het menu staan straks traditionele Marokkaanse gerechten afgewisseld met hedendaagse favorieten. Ze noemen het zelf Where Tradition meets Contemporary. Klanten kunnen bij hen terecht voor heerlijke tajinegerechten, Marokkaanse pannenkoekvarianten als msemmen en baghrir, maar ook belegde broodjes, zoete lekkernijen en verschillende soorten thee. ’s Avonds kan er bij Lunay’s genoten worden van verrassende mocktails en zoete en hartige hapjes.

Lunay’s opent eind juli aan Belfort 140a in Almere Centrum. 

Onze Ambassadeurs