Hypotheek-MatchZij zijn specialist op het gebied van hypotheken en verzekeringsoplossingen. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de juiste match, waarbij ze bij iedere geldverstrekker in Nederland terecht kunnen voor de juiste hypotheek. In Almere, maar ook daarbuiten. Hypotheek-Match komt namelijk bij je op kantoor, bij je thuis of op doen het gesprek op afstand via een videogesprek. Door de samenwerking met één van de grootste onafhankelijk financieel dienstverleners van Nederland hebben ze de beschikking tot de beste aanbieders voor particulieren en ondernemers in privé. Maak gerust een afspraak met één van de specialisten, geheel vrijblijvend.

Beloningsbeleid Hypotheek-Match

Het beleid van de onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van hun klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat ze beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Het beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Ze zorgen ervoor dat hun medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. De hoogte van de beloning van sommige van hun medewerkers is voor een gedeelte variabel. De hoogte van het variabele deel van de beloning is nooit een reden om een bepaalde hoeveelheid of een bepaald soort financiële producten te adviseren.