Almeerse welzijnswerkers in landelijke campagne over zorg

Geschreven door Redactie

Dit najaar start het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) met de landelijke publiekscampagne ‘IK ZORG’. In de campagne staan mensen centraal die werken in de sector zorg en welzijn. Deze zomer reisde een landelijk campagneteam door heel Nederland om verhalen en foto’s uit de sector op te halen. Zo ook in Almere.

De Schoor

”Naast het Flevoziekenhuis, kwamen ze ook bij ons op bezoek”, zo laat De Schoor weten. ”Vijf van onze collega’s vertelden hun verhaal en deden mee aan de fotoshoot. De eerste beelden zien er fantastisch uit: we zijn nieuwsgierig naar de campagne die dit najaar van start gaat”.

Twitter

Via Twitter en #IKZORG zijn binnenkort foto’s en beelden te zien van de voorbereiding van de campagne en andere organisaties.

Onze Ambassadeurs