Apotheek Flevoziekenhuis gaat verbouwen

Geschreven door Redactie

Apotheek De Brug in het Flevoziekenhuis start op 10 september met een flinke verbouwing. Tot 15 oktober is de apotheek beperkt in bedrijf. ”De geneesmiddelenrobot wordt vervangen, er komen extra balies bij en achter de balies worden aanpassingen gedaan”, zo laat een woordvoerder weten.

Geen herhaalrecepten

De apotheek blijft alleen open voor ontslagrecepten vanuit het Flevoziekenhuis, specialistische geneesmiddelen en spoedrecepten tijdens de avond-, nacht- en weekenduren. ”Tijdens de verbouwing kunt u voor reguliere polikliniek- en (herhaal)recepten uitsluitend terecht bij een apotheek in de wijk”.

Robot

”De geneesmiddelenrobot is een belangrijk onderdeel van De Brug. Dankzij de robot hebben de assistentes in De Brug meer tijd om u te woord te staan en te adviseren. Na 10 jaar trouwe dienst is deze robot toe aan vervanging en zal daarom worden vernieuwd”, zo laat de apotheek weten.

Aanpassingen

In de apotheek zullen er balies bijgeplaatst worden. Jaarlijks wordt de apotheek bezocht door 60.000 unieke bezoekers. Daarnaast worden er aanpassingen gedaan achter de balie. De apotheek wil hiermee de service verbeteren.

Vanaf 15 oktober zal apotheek De Brug weer als vanouds in bedrijf zijn. Op zaterdag 10 november is er een officiële en feestelijke heropening van apotheek De Brug.

Onze Ambassadeurs