Ken jij ZEPservice al? De online informatie tool van de nieuwe bibliotheek

Geschreven door de nieuwe bibliotheek

ZEPservice gaat online verder, waar de fysieke collectie van de bibliotheek stopt. Wat dat betekent? Dat je in ZEPservice de nieuwste artikelen vindt, afkomstig uit talloze door bibliothecarissen geselecteerde online bronnen. Nieuwsgierig? Lees dan vooral even mee. 

ZEPservice is een aanvullende dienst van de nieuwe bibliotheek. Niet alleen voor bibliotheek-leden, maar voor iedereen die hier gebruik van wil maken. Bibliothecarissen zorgen voor een ruime collectie waardevolle bronnen en nauwkeurig opgestelde zoekvragen, waarmee de gebruiker altijd en snel up-to-date is. 

Hoe werkt ZEPservice?

Op basis van een gepersonaliseerd profiel wordt het eigen dashboard steeds ververst (met maximaal 90 dagen oude artikelen). Zonder hinder van advertenties of gesponsorde links bepaalt de gebruiker zelf welke onderwerpen hij/zij interessant vindt. Het persoonlijke profiel met voorkeuren, kan onbeperkt worden aangepast naarmate de interesses veranderen. Extra bestaat de mogelijkheid om eigen zoekvragen op te slaan waarna ook de resultaten hiervan zichtbaar worden in het persoonlijke dashboard (premium versie). En tot slot kan de gebruiker gedetailleerd instellen op welke momenten hij/zij een alert wenst te ontvangen per e-mail met de laatste nieuwe artikelen. 

Freemium vs. Premium

Via het freemium model heeft iedereen de gelegenheid om gratis kennis te maken met een uitgeklede versie van ZEPservice. Het premium model kost de gebruiker € 2,- per maand en biedt toegang tot alle mogelijkheden. 

De nieuwe bibliotheek nodigt je graag uit om kennis te maken met ZEPservice. Je kunt je hier aanmelden >>>


Onze Ambassadeurs