Aftermovie Lock me Up - Free a Girl Almere

Vandaag is het precies een maand geleden dat Lock me Up - Free a Girl Almere begon.

Tien geweldige deelnemers hebben zich met hart en nieren ingezet om een mooi geldbedrag binnen te halen. We kijken graag nog even terug op deze geweldige week.

Streefbedrag


De Almeerse deelnemers en de organisatie hebben het voor elkaar gekregen om het streefbedrag van € 25.000 te behalen. Tijdens het slotfeest op vrijdagavond werd het eindbedrag bekend gemaakt. Totaal hebben de deelnemers € 26.675,50 weten op te halen. 


Landelijk


De landelijke teller is geëindigd op € 709.725,- . 

Het geld investeert Lock me Up in projecten die slachtoffers van kinderprostitutie ten goede komen. Zo steunen ze een aantal lokale teams die meisjes opsporen en bevrijden en lokale organisaties die hen begeleiden bij hun terugkeer in de samenleving.



Tevens investeert Lock me Up in rehabilitatie voor de meisjes. Een rehabilitatieprogramma in India duurt gemiddeld een jaar. Sommige meisjes kunnen niet terug naar huis, omdat hun thuisomgeving onvoldoende veiligheid biedt en/of onderdeel was van de reden dat het meisje in een bordeel terechtkwam. Zij blijven tot hun achttiende in het opvanghuis.



Het programma kost ongeveer €1.000,00 inclusief opvang, begeleiding, onderwijs, trainingen en terugreis naar huis (dit kan per land verschillen).



Aftermovie


Eastvision Media heeft een aftermovie van het evenement Lock me Up - Free a Girl Almere gemaakt. Bekijk hier onder de video. 


Ons Almere bedankt alle deelnemers, de organisatoren, de sponsoren en alle bezoekers die hebben meegedragen aan het grote succes. 

Onze Ambassadeurs