Fabulous Friday - Women (and men) in Business

Vrijdag 31 mei 2019 vond er weer een editie van Fabulous Friday plaats in de showroom van La Aurelia Design. Het doel van Fabulous Friday is om in een gemoedelijke sfeer kennis te maken met ondernemende en ambitieuze vrouwen en mannen. Noem het netwerken, connecten of een mooie manier om je werkweek af te sluiten. Het doel is om geïnspireerd te raken, te groeien en te verbinden. 

Deze editie stond in het teken van Brand News. De aanwezigen werden hierbij in de gelegenheid gesteld om Brand News over hun activiteiten te delen met de anderen. Onze Almeerse Petrie van Dorp had natuurlijk nog steeds schitterend nieuws door haar mooie boek "The Power to believe in you" aan de aanwezigen te presenteren. Het boek is inmiddels verkrijgbaar via Bol.com, diverse Bruna filialen en haar eigen website Petrievandorp.com

Catering verzorgd door I Love Sate

I Love Sate is de specialist in Indonesische saté's en delicatessen.
 Voor het afhalen hebben ze een standaard menu. Voor bedrijven en particulieren kunnen ze nieuwe saté soorten en delicatessen ontplooien en leveren. De aanwezigen konden diverse hapjes proeven en iedereen was enorm enthousiast. Voor ieder was er wat wils, pittig maar ook niet pittig. 

Neem eens een kijkje op de website van I Love Sate om te bekijken of zij ook iets lekker voor jou hebben!

Kennismaking La Aurelia Design!

Uiteraard is de Fabulous Friday ook een moment om kennis te maken met La Aurelia Design! Dit Dutch Design label ontwerpt en produceert sinds 2015 luxe interieurbekleding. Tijdens Fabulous Friday is er gelegenheid om de verschillende producten te bekijken en om je vrijblijvend te laten informeren/adviseren. Ook zijn er collectieboeken om in te zien.