SCARE ME daagt jou uit om te komen griezelen en gillen!

Geschreven door Redactie

Griezelen, gillen en vooral veel plezier met SCARE ME
14 september t/m 6 oktober, 
iedere vrijdag- en zaterdagavond in Almere-Haven

Het Halloween seizoen laat nog even op zich wachten, maar het spannendste evenement van het jaar, Scare Me, staat nu al voor de deur! Vanaf 14 september tot en met 6 oktober kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in vier verschillende spookhuizen. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Ook tijdens deze zevende editie mag je jezelf onder dompelen in vier unieke werelden en beleef je een geweldige avond boordevol schrik- en lachmomenten!

Scare Me is een horrorevenement dat je zintuigen zal tarten. De vier horrorzones zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Durf jij ze allemaal aan? Ook kun je tijdens Scare Me je hersens laten kraken in een spannende mini escape room en kun je genieten van een drankje en hapje bij de bar.

The Pirates  Adventure is een oogstrelend mooie adventure room in piratenthema. Uniek aan deze ‘adventure’ room is dat je niet alleen te maken krijgt met brein brekende puzzels, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerkt. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

In Asylum neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Je mag op bezoek komen bij Professor Bernhard, een man met aanzien maar hij is soms ook wat heftig in zijn methodes… 

Liefhebbers van zombies mogen de Zombie Terror niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team het geïnfecteerde gebied binnen, op zoek naar diamanten. Weet jij de diamanten allemaal te vinden voor de zombies jullie te pakken krijgen? Kun jij kalm blijven tijdens de zoektocht, te midden van de horde zombies?

Screame Hotel is het finalestuk van Scare Me! Het spookt behoorlijk in dit hotel en de huidige gasten vragen om je hulp. Durf jij je een weg te banen door dit hotel? Dit bezoekje zal je niet in de koude kleren gaan zitten…

Nieuw voor de 7e editie is er The Church. Dit is een korte escape room van een half uur. Hier worden jij en je vrienden getest of jullie slim genoeg zijn om de heilige graal te bemachtigen.

www.scare-me.nl

Data: Iedere vrijdag- en zaterdagavond van 14 september t/m 6 oktober van 19:30 uur tot 22:30 uur
Locatie: Steiger 57, 1351 AD, Almere-Haven
Leeftijd: (Advies zonder ouderlijk toezicht) vanaf 16 jaar
Prijs:Tickets zijn online en aan de kassa verkrijgbaar. Een Scare Me ticket à €20,- geeft toegang tot de horrorzones: Screame Hotel, Zombie Terror en Asylum. Gezien de beperkte capaciteit zijn er aparte tickets te koop voor The Pirates Adventure à €3,- en The Church à €4,-

Over Scare Me
Scare Me is een project van Perry Mulder. Met jarenlange ervaring in het acteren en produceren, is Scare Me de verwezenlijking van Perry’s droom om een eigen horrorevenement neer te zetten. Met een enorme dosis passie, fantasie en creativiteit en een team van enthousiastelingen heeft Perry Scare Me bedacht, eigenhandig in elkaar getimmerd en geëxploiteerd. In 2015 was de eerste editie een feit en dit najaar start alweer de zevende editie van Scare Me. Het evenement wordt met een enorme liefde voor entertainment en aandacht voor detail neergezet. 
Het harde werk werd dan ook beloond vanuit ScareCon, vergelijkbaar met de Oscars voor de horrorscene. Scare Me ontving van hun voor 2018 een nominatie voor “Best European Scream Event”. 

Bekijk hier de Promo van Scare Me 2018: https://youtu.be/vDYmOWgVZf8