Buurtbewoner Staatsliedenwijk waarschuwt voor agressieve hond

Geschreven door Redactie

Een buurtbewoner waarschuwt mensen in de Staatsliedenwijk en Kruidenwijk om goed op te passen. Volgens de bewoner loopt er een levensgevaarlijke hond rond. Volgens de buurtbewoner heeft een Staffordshire uit de Vanillestraat een Shih Tzu dodelijk aangevallen. Dit gebeurde terwijl een 8-jarig meisje haar hond uitliet.

Flyers

In de Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en de omgeving van het Beatrixpark zijn flyers rondgebracht met de tekst ‘Pas op, loslopende moordenaar’. De hond zou het kleine hondje tien tot vijftien minuten hebben aangevallen. ”Dit mag nooit meer gebeuren in onze wijk. Never”, zo schrijft de buurtbewoner in de flyer.

”Dus hondenbezitters en ouders van kleine kinderen: er loopt in uw wijk nog steeds een levensgevaarlijke vechthond, die bloed heeft geproefd, vrij hond. Een beetje hondenkenner weet dan genoeg. Veiligheid voorop, vergeet het maar. Het is toch om te huilen”, aldus de buurtbewoner.

Politie

De politie zou op de hoogte zijn van het voorval en spreekt van een ‘bijtincident’. Volgens de buurtbewoner vond de politie het niet nodig de hond in beslag te nemen of in te laten slapen.

 


Onze Ambassadeurs