Minister Van Engelshoven bezoekt Aeres Hogeschool in Almere

Geschreven door Redactie

Minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven bezoekt vandaag de Aeres Hogeschool in Almere. Zij opent het nieuwe onderwijsjaar. Daarnaast presenteert de school de vele vernieuwingen die in het komende jaar worden doorgevoerd.

Uitnodiging

De hogeschool hoefde geen uitnodiging te sturen aan de minister. Van Engelshoven wilde zelf een kijkje nemen bij de onderwijsinstelling.

Veranderingen

Aeres Hogeschool start vanaf schooljaar 2019-2020 met de master Urban Food Systems. De opleiding is gericht op stedelijke voedselvoorzieningen. De master is te volgen op de Flevo Campus. De Flevo Campus zal zich vestigen op het terrein van de Floriade. De master krijgt ook een internationaal tintje.

De school gaat zich ook bezighouden met duurzame bedrijfskunde. Er komt een Associate degree bij. Het gaat om een verkorte hbo-opleiding en vooral bedoeld voor mbo-studenten die liever geen vierjarige bachelor willen doen.

 


Onze Ambassadeurs