A6 dit weekend opnieuw gedeeltelijk dicht

Geschreven door Redactie

De A6 in de richting van Lelystad is ook komend weekend opnieuw dicht tussen Almere Stad en Almere Buiten-Oost. Ook de verbindingsboog vanaf de A27 naar de A6 is afgesloten. Komend weekend vinden er wegwerkzaamheden plaats. De afsluiting duurt van zaterdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur.

Omleiding

  • Verkeer vanuit Amsterdam richting Lelystad wordt omgeleid via de Hogering en de Buitenring. Verkeer vanaf de snelweg A27 vanuit Utrecht richting Lelystad wordt omgeleid via afrit 36 (Almere Haven/Zeewolde) en de Gooiseweg (autoweg N305).
  • Lokaal verkeer vanuit Almere Haven richting Lelystad kan via afrit 5 (Almere Stad) naar de Waterlandseweg en de Gooiseweg (N305).
  • Verkeer vanuit Almere Stad richting Lelystad wordt geadviseerd om via de Vrijheidsdreef, Tussenring en Buitenring oprit 8 (Almere Buiten-Oost) te nemen richting Lelystad.
  • Verkeer vanuit Almere Buiten richting Lelystad wordt geadviseerd om via de Evenaar en de Buitenring oprit 8 (Almere Buiten-Oost) te nemen richting Lelystad.

Foutje

Afgelopen weekend werd er ook al gewerkt aan de weg. Toen werd er een deklaag van het asfalt aangelegd. Ook werd de belijning aangebracht. Bij het aanbrengen van de belijning is iets fout gegaan. Bij 1Almere lees je hoe het zit.


Onze Ambassadeurs