Stad van Lego

Geschreven door Redactie

 

Almere, de eerste stad gebouwd in LEGO

Heb jij je stad al eens goed bekeken, want Almere is bijzonder en uniek in zijn architectuur. Het is de jongste architectuurstad van Nederland en daar zijn wij trots op. Zó trots dat we je hem willen laten zien in LEGO®! 

We vroegen één van de 13 Lego Certified Professionals (Dirk Denoyelle) ter wereld om een unieke stadsmaquette te bouwen. Nooit eerder in de geschiedenis van LEGO werd een stad uit LEGO-steentjes nagebouwd. Tot nu! De gehele stadsmaquette is gratis te bezoeken in Kunstlinie Almere Flevoland. Spot de Almeerse landmarks, herken gebouwen uit jouw wijk en natuurlijk de overbekende skyline van Almere.

LEGO® Feestje?

Feestje, jarig of een andere bijzondere dag? Vier het met je vriendjes en vriendinnetjes en heeeeeeeeeel veel LEGO! Bouw je eigen stad, maar ook figuren op schaal; allemaal met LEGO! Meer informatie? Klik dan op de onderstaande link: https://kaf.nl/expo/stad-van-lego/

 

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.