Directeur Windesheim Flevoland stapt over naar Aeres

Geschreven door Redactie

Rien Komen, directeur van Windesheim Flevoland, verlaat Windesheim per 1 januari 2019. Dat meldt de hogeschool op de website. Komen wordt Lid van het College van Bestuur van de Aeres Groep.

Monument Valley

“Met pijn in het hart verlaat ik Windesheim Flevoland, waar ik nog niet klaar was. 
Deze kans kon ik echter niet laten schieten. Het is voor mij een uitdagende volgende stap naar bestuurder, waarbij ik terugkeer naar het prachtige groene domein van agri, food en duurzaamheid in een organisatie die de hele keten van het groene beroepsonderwijs ten volle benut”, aldus Rien Komen.

De Aeres Groep is een groene kennisinstelling in Midden-Nederland die onderwijs, praktijkgericht 
onderzoek en commerciële dienstverlening aanbiedt op alle niveaus: van praktijkonderwijs en vmbo tot mbo en hbo. De Aeres Groep telt 1.250 medewerkers op 14 locaties.

Onze Ambassadeurs