Windesheim Flevoland wordt hogeschool Windesheim

Geschreven door Redactie

Vanaf nu gaat Windesheim Flevoland verder als hogeschool Windesheim. De Almeerse school ging in 2010 van start als nevenvestiging van de hogeschool in Zwolle. Ook heeft de hogeschool een nieuw jasje gekregen: Vorige week werd de Stadhuisplein-zijde van het pand helemaal opnieuw behangen. De foto van student Bouwkunde Latifah wordt omlijnd met veelkleurige banen. Deze kleurrijke lijnen zijn een vertaling van de diversiteit die je op de hogeschool vindt en die heel belangrijk is voor Windesheim. 

Inmiddels draagt de hogeschool in Almere bij aan het Flevolandse (onderwijs)landschap met rond de 4.000 duale, deeltijd- en voltijdstudenten, 21 hbo-bachelors en 8 Associate degrees. Tijd dus voor een nieuw tijdperk met vanaf nu één logo, één merk en eenzelfde huisstijl: De locaties vullen elkaar aan en gaan een toekomst in waarbij ze (nog sterker) met elkaar verbonden zijn.


Onze Ambassadeurs