Deel A6 dit weekend afgesloten

Geschreven door Redactie

De A6 bij Almere gaat dit weekend voor de laatste keer dit jaar gedeeltelijk dicht voor werkzaamheden. 

Vanaf vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 06:00 uur is de weg afgesloten tussen Almere Stad (afrit 5) en Almere Buiten (afrit 6). Alleen het verkeer dat van Almere naar Lelystad rijdt, heeft te maken met de afsluiting. 

Rijkswaterstaat gaat de vluchtstrook opknappen, zodat deze gebruikt kan worden als derde rijbaan. Hiermee hoopt Rijkswaterstaat files te voorkomen. De extra baan gaat eind december open. 

Omleidingsroutes


Wie vanuit Almere Haven richting Lelystad wil rijden, moet omrijden via de Waterlandseweg en de A27. Verkeer uit Almere Stad moet via de Vrijheidsdreef, Tussenring en Buitenring rijden om daar de snelweg op te kunnen. Wie over de A6 uit Amsterdam komt, wordt omgeleid via de A1 en de A27.

Onze Ambassadeurs